Menü
Menü

Huvipuistot Lüneburger Heide

 

Heide Park Resort

 
Heidepark Soltau
Heidepark Soltau

Pohjois-Saksan suurin huvipuisto ja lyhytaikainen seikkailu
Heide Park Resort tarjoaa yli 40 nähtävyyttä ja esitystä, joka tarjoaa poikkeuksellisia seikkailuja jokaiseen makuun. Perhe lasten kanssa tai toimintafani: iästä ja kiinnostuksesta riippuen jokainen vieras valitsee henkilökohtaisen kokemuksensa.
www.heide-park.de

 
 

Serengeti Park Hodenhagen

 
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti Park Hodenhagen
Serengeti-puisto Hodenhagenissa on Euroopan suurin safaripuisto. 220 hehtaarilla kohtaat 1500 villiä ja eksoottista eläintä, jotka ovat joskus lähellä ja koet paljon hauskaa yli 40 ajelussa ja näyttelyssä.
Serengetin puisto on pala Afrikasta Lüneburgin kannan keskellä. Autollasi tai Serengeti-bussilla, jossa on safarioppaat, siirryt 10 km: n matkalle eri maisema-alueiden läpi.
www.serengeti-park.de
 
 

Maailman lintupuisto Walsrode

 
Maailman lintupuisto Walsrode
Maailman lintupuisto Walsrode
seikkailu, joka inspiroi!

Koe lintuja ympäri maailmaa läheltä. Sukella upeaan kukkaparatiisiin. Nauti jännittävistä esityksistä ja nähtävyyksistä.
Rentoudu luonnossa.
www.weltvogelpark.de
 
 

Wildpark Schwarze Berge

 
Wildpark Schwarze Berge
Wildpark Schwarze Berge

Siellä he ovat, suoraan sisäänkäynnin takana, vatsallaan, harjatuilla selkänsä ja rypistyneillä nenillä. Ruukkikissat ovat Wildpark Schwarze Bergen tervetulleita komiteaan, joka haluaa ruokkia ja hyväillä ja jännittää kaikkia vieraita jälkeläisillä. Mutta se ei ole kaikkea mitä Harburgin vuorten villipuisto tarjoaa. 50 hehtaarin idyllisessä puistossa voidaan löytää noin sata eläinlajia, joissa on noin tuhat eläintä.
wildpark-schwarze-berge.de

 
 

Wildpark Lüneburger Heide

 
Museum Wennerstorf
Museum Wennerstorf
Keskitytään tietenkin eläimiin: mahtavat tiikerit, söpöt siat, eksoottiset pöllöt, vilkkaat saukot, susit, pienet vuohet ja monet muut eläimet odottavat uteliaita vierailijoita. Suuri seikkailun leikkipaikka, Treckerbahn ja monet polkujen kiipeilyvarusteet haluavat tallentaa.
www.wild-park.de
 
 

Miniatyyri Ihmemaa

 
Miniatyyri Ihmemaa
Miniatyyri Ihmemaa
Miniatur Wunderland on maailman suurin rautatielaitos ja Hampurin turistinähtävyys numero yksi. Yli 18 miljoonaa kävijää ympäri maailmaa on nähnyt miniatyyriisen superlatiivien maailman Hampurin Speicherstadtissa. 1 499 neliömetrillä on luotu ainutlaatuinen miniatyyri mestariteos noin 923 000 työtunnissa, ja se kasvaa edelleen. Hienostuneen tekniikan lisäksi se vakuuttaa ennen kaikkea runsaudella yksityiskohdilla.
www.miniatur-wunderland.de
 
 

Kiekebergin ulkoilmamuseo

 
Kiekebergin ulkoilmamuseo
Kiekebergin ulkoilmamuseo
Kiekebergin ulkoilmamuseo sijaitsee Hampurin eteläpuolella Mustilla vuorilla idyllisessä ruusutarhassa. Yli 40 historiallista rakennusta ja puutarhaa 12 hehtaarin ulkoilmaalueella kertovat kulttuurista ja elämäntavasta Winsenerin marssilla ja Lüneburgin pohjoisosassa. Sille pääsee helposti A7- ja A 261-moottoriteillä, vain viiden minuutin päässä HH-Marmstorf-poistumistieltä.
www.kiekeberg-museum.de
 
 

Mountain & Valley Adventure Resort

 
Mountain & Valley ADVENTURE RESORT
Mountain & Valley ADVENTURE RESORT
Bispingen, pohjoisosassa, legendaarisen Snow Domen ympärillä, avataan uusi "Mountain & Valley Adventure Resort", jolla on monia uusia nähtävyyksiä. Mikä hullu idea: hiihto, lumilautailu, lumilingot ja kelkkailu Lüneburgin radan keskellä - 365 päivää vuodessa. Se, mikä alkoi Lumekupolilla vuonna 2006, tulee 20. heinäkuuta 2019 alkaen koko perheelle jättimäinen uusi seikkailunhaluinen seikkailumaailma.
www.abenteuer-resort.de
 
 

Elokuvateatteripuisto Eschede

 
Elokuvateatteripuisto Eschede
Elokuvateatteripuisto Eschede
Escheden elokuvaeläinpuisto on ainutlaatuinen eläinpuisto, jonka päätavoitteena on tarjota kävijöille erityisiä eläinkokemuksia. Täällä eläintarhan tehtävät - koulutus ja tutkimus, luonto, luonnonsuojelu ja virkistys - opetetaan miellyttävällä ja rakastavalla tavalla. Vieras tulee paljon lähempänä eläimiä kuin missään muussa eläintarhassa.
www.filmtierpark.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460