Menü
Menü

Soltau ja ympäristö

 

kaupunki Soltau

 
Soltau
Soltau
Lüneburger Heide sijaitseva Soltau-kaupunki sijaitsee ns. Elbe-Weser-kolmiossa, keskellä Hampurin, Bremen ja Hannover kaupunkikeskuksia. Noin 22 000 asukkaan Soltau on Heidekreisin toiseksi suurin kaupunki ja valtion hyväksymä terveyskeskus, jossa on suolavesilaitos.
www.soltau-touristik.de
 
 

Celle Kaupunki perinteiden ja nykyaikaisuuden välillä

 
Celle
Celle
Celle on kaupunki, joka on täynnä jännittäviä vastakohtia. Täällä yhdistetään vaivatta perinteet ja nykyaikaisuus. Noin 40 kilometrin päässä Hannover Celle on viehättävä eteläinen portti Lüneburger Heide, joten se ei ollut ilman syytä Saksan arvokkaimmissa paikoissa 80 000 asukkaan joukossa.
www.celle-tourismus.de
 
 

Hullu talo

 
HULLATTU Talo
HULLATTU Talo
Bispingen kääntää kaiken ylösalaisin! Koko perheen talo on käännetty 180 astetta, kaikki kalusteet sellaiset. Tuolit, pöydät, wc, lamput ja kaapit roikkuvat ylösalaisin "katosta". Vierailijalla on mahdollisuus nauttia tästä upeasta kokemuksesta yli 120m² ja kahdessa kerroksessa (10 huonetta).
www.dasverruecktehaus-bispingen.de
 
 

Suunnittelija Outlet Soltau

 
Suunnittelija Outlet Soltau
Suunnittelija Outlet Soltau
Ostoskokemus Lüneburger Heide
Designer Outlet Soltau on 13 500 neliömetrin ainutlaatuinen ostoskylä, jonka kohokohtia ovat esimerkiksi olkikattoisilla puurakenteilla varustetut talot - Heide-mökki -, jotka antavat Designer Outlet Soltaulle erittäin henkilökohtaisen viehätyksensä ja kutsuvat sinut ostamaan ja viipymään.
www.designeroutletsoltau.com
 
 

Itä-Preussin osavaltion museo

 
Itä-Preussin osavaltion museo
Itä-Preussin osavaltion museo
Tutustu keltaiseen talon laboratoriossa, vertaistu korkealta istuimelta entisen Itä-Preussin laajoihin metsiin, seuraa polkua Preussin noususta valtakunnan perustamiseen, opi lisää ulkomaalaisten kohtaloista toisen maailmansodan jälkeen, löydä hansakausi, katso sitä Lovis Corinthin ja Käthe Kollwitzin tärkeä taide ja tutustuminen kuuluisiin Trakehner-hevosiin.
www.ostpreussisches-landesmuseum.de
 
 

Heath-wax kynttilätehdas

 
Heath-wax kynttilätehdas
Heath-wax kynttilätehdas
Muistomista lähtien kynttilöillä on erityinen merkitys ihmisille. Ne eivät ole vain valonlähde, vaan myös luovat harmonisen ilmapiirin. Koristekynttilöissä manufactory kynttilät on veistetty muinaisten perinteisten käsityön mukaan.
www.zierkerze.de
 
 
Alle Bewertungen über Hotel Landhaus Eden lesen
Kurzurlaub.de
Google Bewertungen
lur_banner_100x80_18
 
Hotline: +49 (0) 5191 938460